Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte snoeppotten met strooigoed


Bedrukte snoeppotten met strooigoed

Bedrukte snoeppotten met strooigoed

Bedrukte snoeppotten met strooigoed vindt u bij MijnSinterklaaswereld! Bedrukte snoeppotten met strooigoed zijn een perfect uithangbord voor uw bedrijfsnaam. Ze gaan doorgaan lang mee en worden vaak opnieuw gevuld als ze leeg zijn. Wij biezen glazen potten in verschillende formaten en vormen. U vindt bij ons ook plastic potten en weckpotten. Alle snoeppoten kunnen gevuld worden met een ruime selectie snoepjes. Zo kunt u kiezen uit pepernoten, strooigoed, chocolade munten, pepernoten met kleine chocolade letters, pepernoten met kleine chocolade Sint of pepernoten met chocolade munten.

Snoeppotten met strooigoed personaliseren

De snoeppotten met strooigoed kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Zo kunnen de snoeppotten worden voorzien van één of twee stickers die aan weerszijden van de snoeppot geplakt worden. Bij sommige snoeppotten kan ook de deksel bedrukt worden met uw logo. U kunt het ontwerp van de stickers zelf kiezen. Hierbij kunt u denken aan uw logo, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Sommige snoeppotten kunnen ook voorzien worden van een full colour kaartje.

Bedrukte snoeppotten met strooigoed bestellen

Bij HSG Promotions bestelt u makkelijk en snel uw bedrukte snoeppotten met strooigoed. Een snoeppot blijft vaak lange tijd staan en wordt meerdere keren opnieuw gevuld. Dat maakt het tot een perfect reclameartikel om cadeau te doen aan uw relaties. Ook is de bedrukte snoeppot met strooigoed een perfect geschenk om cadeau te doen aan uw personeel of collega’s. Door uw logo te plaatsen op de snoeppotten, weet u zeker dat uw relaties uw logo gedurende een lange tijd zullen lezen. Zo maakt u op een unieke manier reclame voor uw bedrijf! Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.