Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Chocoladeletters met logo

Chocoladeletters en chocoladecijfers

Wij hebben chocoladeletters en chocoladecijfers in talloze smaken, formaten en designs. We hebben standaard chocoladeletters in de smaken wit, melk en puur maar daarnaast hebben we ook chocoladeletters met vulling of met een eigen print. Zelfs voor soja chocoladeletters en suikervrije chocoladeletters bent u bij ons aan het juiste adres! Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment en ga voor een uniek sinterklaasgeschenk dat aansluit bij uw doelgroep.

Chocoladeletters met bedrukte banderol of sticker 

De chocoladeletters kunnen op diverse manieren gepersonaliseerd worden. Zo kunt u het vensterdoosje bedrukken met uw bedrijfsgegevens of u kunt kiezen voor een full colour bedrukte banderol of sticker. Helemaal leuk is wanneer uw bedrijfslogo eetbaar is! Kies dan voor de chocoladeletter met luxe logo schild. Bent u benieuwd naar de prijzen van de verschillende sinterklaas lekkernijen? Ga dan naar onze webshop en vraag een vrijblijvende offerte aan voor één of meerdere producten. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden. Bij ons geldt altijd hoe hoger het aantal, hoe goedkoper de stuksprijs. Heeft u al een keuze gemaakt? Dan kunt u de sinterklaas letters direct online bestellen met een paar klikken. Vindt u niet de exclusieve chocoletters waar u naar opzoek bent? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in sinterklaasgeschenken en kunnen u dan ook het beste adviseren. Samen gaan we opzoek naar een geschenk dat aansluit bij uw wensen en uw doelgroep.

Sinterklaasletters met eigen print

Neem een kijkje in ons assortiment aan sinterklaaschocolade op onze website. Van kleine letters tot grote chocoladeletters en van chocolade telegrammen tot chocoladeletters in vensterdoosjes. Alle sinterklaaschocolade is te personaliseren naar wens. Zo kunnen wij de geschenkverpakking of de vensterdoos bedrukken en bij sommige sinterklaasletters is het zelfs mogelijk om een eetbare print aan te brengen. Zodoende zijn de bedrukte chocoletters niet alleen heerlijk om op te eten, maar maken ze ook nog eens reclame voor uw bedrijf of organisatie! Leuk om uit te delen op beurzen, evenementen of als eindejaarsgeschenk. Zo zult u zeker in de smaak vallen bij uw klanten, personeel en andere relaties.